top of page

Barefoot Hotel, Mallorca



 

Barefoot Hotel ligger i den lilla byn Puertocolom på den östra sidan av Mallorca, knappt 6 mil från Palma. Hotellet har 60 rum fördelat på två fastigheter där den ena har reception, SPA, pool och med bar och frukostrestaurang och den andra har rum med utsikt mot havet samt en middagsrestaurang och en bar.

 

Hotellets design är inspirerad av naturens skönhet och enkelhet, med minimalistiska och naturliga inslag som trä och sten. Inredningen är boho style och går i vitt och beige. Färgpaletten går i ljusa jordnära toner och lite blått.


Vi valde ett xx rum med havsutsikt. Rummet var helt i vår smak. Mysigt, välplanerat och med allt man behöver. Sängen har dock linnelakan vilket vi kanske inte föredrar då det känns lite skavigt mot huden.

 

Mannen som checkade in oss var supertrevlig och vi fick tillgång till vårt rum redan vid lunchtid, fast incheckningen egentligen var vid 16:00. Vi bad även om late check-out vilket inte var något problem och vi kunde stanna till 18 för en extra kostnad av 80€.

 



Prisnivå: €€€€

 

Plus

+ Trevlig personal

+ Jättefint rum

+ Mysigt poolområde med gott om solstolar och plats

+ Helt ok frukost där man kunde beställa det varma från köket

 

Minus

-              Puertocolom var inte så fin som vi trott. Lite byggnationer vid vattnet störde

-              Maten vid poolen var sådär, men servicen bra.



Adress: Carrer de la Pinta 34, 07670 Portocolom, Mallorca

Telefon: +34. 8 71 62 02 25



 

 

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page